Verhuur LEGO en DUPLO boxen

Wij bieden verschillende soorten LEGO en DUPLO boxen aan die kunnen verhuurd worden zodat kinderen vanaf 2,5 jaar (DUPLO) en vanaf 5 jaar (LEGO) hier vrij mee kunnen bouwen. In onze LEGO en DUPLO box zit voldoende LEGO en DUPLO voor 10 à 15 kinderen. Dit zijn gemengde blokken en zijn dus niet van een specifiek thema zodat dit voor alle kinderen geschikt is. Dit is zeer ideaal voor bv. tijdens een verjaardagsfeest. Bij de blokken zijn geen boekjes, stappenplannen zodat zij volledig vanuit hun eigen fantasie kunnen bouwen.

Sinds kort is er ook een Lego box friends beschikbaar. Dit is heel populair bij verjaardagsfeestjes waar er vooral meisjes aanwezig zijn.

Er is ook een Lego technic box beschikbaar. Deze is vooral populair bij jongens omdat ze hiermee dan auto’s, vliegtuigen, enz… mee kunnen bouwen.

Veel gestelde vragen over LEGO en DUPLO huren

Wat bedraagt de prijs om een Lego/Duplo box te huren?

Dit is standaard €25 gedurende een week + waarborg van €25. De waarborg wordt max 3 dagen na inleveren teruggestort indien dit in goede staat wordt teruggebracht.

Enkel mogelijk om af te halen.

Ik heb zelf al heel veel LEGO/DUPLO, waarom zou ik het huren?

Het heeft veel voordelen om LEGO/DUPLO te huren.

 1. De LEGO is niet van een van de kinderen. Geen ruzie dus over dat andere kinderen er niet mee mogen spelen; want ‘deze LEGO is van mij!”
 2. Je hoeft jouw LEGO bouwwerken niet af te breken en je houdt jouw sets dus compleet.
 3. Je hebt eens hele andere LEGO! Het is altijd weer een verrassing wat er in de bak zit.

Voor welke gelegenheden kan ik LEGO/DUPLO huren?

Je kan voor heel veel gelegenheden huren.

 • kinderfeestjes: kinderen kunnen zich goed bezig houden met de Lego tijdens een verjaardagsfeest. Een tip: als je de LEGO over een doek uit giet, dan is dit daarna super snel terug opgeborgen in de box.
 • Familiedag of familie weekend
  Ideaal, want dan weet je zeker dat de kinderen zich vermaken en geen ruzie maken over van wie welke LEGO is.
 • Voor een evenement, opendeurdag,…
 • Voor een bruiloft, jubileum, doopfeest, communie,….
  Ik hoor je denken; voor een bruiloft? Ook hier is het prima vermaak voor de kinderen; wat weer fijn is voor het bruidspaar en de ouders van de kinderen.

Hoe reserveer ik een LEGO/DUPLO box?

Via onze andere website www.blockfun.be kan je deze box rechtstreeks reserveren voor de periode dat je de box nodig hebt. Dit wordt automatisch voor 1 week gereserveerd.

Of je mag hiervoor een e-mail sturen naar schminkemie@hotmail.com met je contactgegevens, het aantal boxen en de periode dat je wenst te reserveren. Bij afhaling wordt de betaling in orde gebracht.

Via de website kan je ook via contactformulier een e-mail sturen.

Wens je liever LEGO sets te bouwen aan de hand van een boekje, handleiding?

Dit doen wij ook en hiervoor kan je beter een kijkje nemen op onze website blockfun.be . Hier kan je alle beschikbare LEGO sets bekijken en indien gewenst reserveren.

Veel bouwplezier !!