Verhuur LEGO boxen

Wij bieden verschillende soorten LEGO boxen aan die kunnen verhuurd worden zodat kinderen vanaf 5 jaar (kleine stukjes) hier vrij mee kunnen bouwen. In onze LEGO box zit voldoende LEGO voor 8 à 10 kinderen. Dit is gemengde LEGO en dus niet van een specifiek thema zodat dit voor alle kinderen geschikt is. Dit is zeer ideaal voor bv. tijdens een verjaardagsfeest. Bij de blokken zijn geen boekjes, stappenplannen zodat zij volledig vanuit hun eigen fantasie kunnen bouwen.

Veel gestelde vragen over LEGO huren

Wat bedraagt de prijs om een Lego box te huren?

Dit is standaard €25 gedurende een week + waarborg van €25. De waarborg wordt max 3 dagen na inleveren teruggestort indien dit in goede staat wordt teruggebracht.

Enkel mogelijk om af te halen.

Ik heb zelf al heel veel LEGO, waarom zou ik het huren?

Het heeft veel voordelen om LEGO te huren.

 1. De LEGO is niet van een van de kinderen. Geen ruzie dus over dat andere kinderen er niet mee mogen spelen; want ‘deze LEGO is van mij!”
 2. Je hoeft jouw LEGO bouwwerken niet af te breken en je houdt jouw sets dus compleet.
 3. Je hebt eens hele andere LEGO! Het is altijd weer een verrassing wat er in de bak zit.

Voor welke gelegenheden kan ik LEGO huren?

Je kunt voor heel veel gelegenheden huren.

 • kinderfeestjes: kinderen kunnen zich goed bezig houden met de Lego tijdens een verjaardagsfeest. Een tip: als je de LEGO over een doek uit giet, dan is dit daarna super snel terug opgeborgen in de box.
 • Familiedag of familie weekend
  Ideaal, want dan weet je zeker dat de kinderen zich vermaken en geen ruzie maken over van wie welke LEGO is.
 • Voor een evenement, opendeurdag,…
 • Voor een bruiloft, jubileum, doopfeest, communie,….
  Ik hoor je denken; voor een bruiloft? Ook hier is het prima vermaak voor de kinderen; wat weer fijn is voor het bruidspaar en de ouders van de kinderen.

Hoe reserveer ik een LEGO box?

Je mag hiervoor een e-mail sturen naar schminkemie@hotmail.com met je contactgegevens, het aantal boxen en de periode dat je wenst te reserveren. Bij afhaling wordt de betaling in orde gebracht.

Via de website kan je ook via contactformulier een e-mail sturen.

Wens je liever LEGO sets te bouwen aan de hand van een boekje, handleiding?

Dit doen wij ook en hiervoor kan je beter een kijkje nemen op onze website blockfun.be (momenteel nog in opbouw). Hier kan je alle beschikbare LEGO sets bekijken en indien gewenst reserveren.

Geen beschrijving beschikbaar.

Veel bouwplezier !!