Webshop grimeermateriaal

Interesse om zelf aan de slag te gaan? Het is mogelijk om grimeermateriaal aan te kopen. Indien gewenst, krijg je er ook advies bij om dit op de juiste manier te gebruiken. Het materiaal is van Mikimfx en is van zeer goede kwaliteit. Kinderen zouden er absoluut geen allergische reactie op mogen hebben. Het materiaal werd niet getest op dieren. Het materiaal bevat geen gluten.

Huidlijm €13,40

Deze Magic Shine tijdelijke glitterlijm kan een glittertattoo 3 tot 5 dagen vasthouden en zelfs langer. Met deze lijm kan je ook kleine prostetics (en steentjes) vastkleven op het lichaam. Glitter of andere worden pas aangebracht nadat de lijm volledig is opgedroogd. Kan worden verwijderd met een beetje alcohol of zachte crème. 
Deze lijm wordt niet in buurt van ogen of mond gebruikt. Verkrijgbaar in 15ml.

Cosmetische glittersets €15,20

Set 1
Set 2
Set 3

Glittertattoo stencils €0,45 (5cm x 5 cm)

Deze glitter tattoo stencils zijn super handig om glittertattoos mee te maken. Verwijder de achterste laag en plaats bovenste lagen op de gewenste plaats. Verwijder de bovenste laag. Breng de lijm en de glitter aan. Verwijder de overblijvende laag. Deze glittertattoo sjablonen zijn 5cm x 5cm.

dino
dolfijn
hartje
vleermuis
doodshoofd
3 dolfijnen
elfje
bloem
spook
roos
kroon
vlinder
heks
scary
lippen
paard
tribal 5 x 5
tribal 2 x 5
muzieknoot
sexy
paard 2
paard 3
solsleutel
muzieknoot
kikker
vogel
griezel pompoen
kat
duivel
slang
bliksem
dolfijn 2
2 dolfijnen groot

Niet gevonden wat je zocht qua sjablonen? Geen probleem. Ik kan volledig naar wens zelf sjablonen maken voor glittertattoos. Contacteer me hiervoor gerust vrijblijvend. Zo kan bv. het logo van je bedrijf gemaakt worden voor bij een event.

Facepainting stencils €5,00

Deze vorm past perfect op de vorm van het gezicht. Herbruikbaar en eenvoudig te reinigen met water en zeep bij gewone schminkproducten en met alcohol bij gebruik van de tijdelijke glitterlijm of tattoo inkt. 

luipaardvlekken
sterren
tijger
bakstenen
bloemen en krullen
art deco
hartjes en klavertje 4
schubben en druppels
sterren 2
stenen
ijskristallen
cirkels
hartjes
prinses
roos
steampunk
tijger strepen 2
voetbal
bloemetjes
eenhoorn regenboog
eenhoorn sterretjes
krulletjes
paddenstoel mannetjes
rond mannetje
eenhoorn hartjes
funnies
bloemetjes prinses

Interesse om materiaal te bestellen?

Stuur me een mail via het e-mailadres schminkemie@hotmail.com met de juiste benaming van het materiaal en het specifieke aantal. Indien hier een factuur van dient gemaakt te worden, gelieve direct de factuurgegevens door te geven a.u.b. Nadat het bedrag werd betaald voor het materiaal, kan dit opgehaald worden of indien nodig, verstuurd worden met dan extra verzendingskosten.