Facepainting/Kindergrime

Op zoek naar een leuke activiteit voor bij een kinderfeestje of event? Niet twijfelen, kindergrime is een top keuze. Zowel jonge kinderen als tieners vinden dit fantastisch. Dit hoeft niet altijd in het gezicht, dit kan ook op de hand, arm of been. Kinderen kunnen omgetoverd worden tot dino, prinses, vlinder, hond, tijger, eenhoorn, vampier en nog zoveel meer, wat ze maar wensen. Glitters mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Daarbij werk ik uitsluitend met professioneel grimeermateriaal van het bedrijf Fantasy Worldwide dat in België gevestigd is.

Tijdens het grimeren wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne en wordt er rekening gehouden met de huidige Corona maatregelen. Na het grimeren worden alle gebruikte materialen gereinigd en ontsmet.

De schmink is gemakkelijk te verwijderen met wat zeep en een washandje. Daarbij is het niet nodig om hard te wrijven want dan veroorzaak je irritatie van de huid.

prijs: €50/uur, materialen inbegrepen. Hier komen mogelijks nog verplaatsingskosten bij (0,50 cent per kilometer heen en terug indien 10 km buiten Nederokkerzeel) De duurtijd wordt overeengekomen. Meestal is een 2-tal uur grimeren voldoende voor een verjaardagsfeestje, afhankelijk van het aantal kinderen.

Indien gewenst, kan ik verkleed als bloemenprinses, vlinderprinses, Sneeuwwitje, piraat, clown, Indiaan, in thema Halloween,… .naar het feestje/event komen. Hier wordt €10 voor aangerekend.